sâmbătă, 16 martie 2013

M-am intors!



                                            Saluuuuut, pamanteni!

 

 Astazi o sa descriu cum arata un extraterestru in my mind! Destul de haios, cred.

Deci, daca este fata:
Tot corpul este siclam spre portocaliu, este cheala:), are pe spate niste alune (nu alunite, chiar alune-fructe!:-D), are un ochi in frunte si o pereche de ochelari atarnati de nasul lor strivit, dar fin ca o coaja de ou. Dintii sunt albi imaculati! Gura lor este...ei...cam...stricata! Adica este pusa pe verticala! Ciudat, nu?:-) Ok, acum sa vorbim despre corpul lor: intai, bratele sunt zbarcite...Foaaarte zbarcite! Pana la piept, corpul este foarte slab, dar apoi, K-BOOOM! UN PEPENE VERDE IN BURTA! Atat de mare este burta! Ok, ca sa nu va speriati mai mult, trecem la picioare: picioarele lor sunt subtirele si firave (ma intreb cum pot sa tina ditamai burtoiu'!), deci, prin urmare, dintii sunt cea mai frumoasa parte a intregului corp!:-)

Daca este baiat:
Tot corpul este verde spre albastru (albastrui), are par de obicei roz, carliontat, pana la umeri sau mai jos. Spatele este catifelat, dar miroase ca un canal infundat:)! Are trei ochi:  unul in frunte, altul pe varful nasului care este ca un ardei capia, iar ultimul, unde credeti ca e? CHIAR PE UN DINTE! Apropo, dintii sunt oribili! Galbeni ca un mar golden! Gura lor este parca data cu ruj, dar are o forma normala. Corpul: bratele sunt destul de ok, insa parul roz la subrat....ewwwww! Intreg corpul este grasut. Iar acum...tumtumtuuum (trompeta) picioarele! Picioarele sunt gratioase si elastice (elastice nu in sensul ca se intind, ci chiar poarta elastice la degete ca pe niste inele!) Aici, cea mai frumoasa parte este gura!:-D

Sper ca v-a placut descrierea extraterestrilor pe varianta mea! Si astept cu mare drag comentarii! ;-)

6 comentarii:

  1. Salut, Maya!

    Tocmai imi terminasem misiunea pe Pamant cand m-am hotarat sa intru pe asa-zisul vostru Internet, sa incerc sa inteleg mai bine cum ganditi voi, pamantenii, si am aterizat chiar pe blogul tau. Vroiam sa-ti spun ca spatele meu nu miroase deloc ca un canal infundat, unii chiar ar spune ca miroase ca floarea de iasomie, iar dintii nostri sunt galbeni pentru ca daca i-am spala ne-ar intra pasta de dinti in ochi.

    Ti-am adaugat blogul in calculatorul central si o sa primesc notificari de fiecare data cand apare ceva nou aici.

    Pentru inceputul unei prietenii frumoase,
    X

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga "extraterestrule",

    Tu esti prima fiinta care mi-a comentat un mesaj atat de lung si de haios!:-) Sunt de asemenea incantata ca mi-ai descoperit blogul si, daca vrei, putem fi prieteni aici, pe blog, chiar daca esti din "alta lume"!;-)
    Cu drag, Maya

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Maya,

    Prima data cand te-am vazut erai mica mica, adica aveai doar cateva ore :-) Si stii ce s-a intamplat atunci? Pe langa toata lumea care venise sa te vada la maternitate erau si cativa extraterestri. Si erau exact asa cum i-ai descris tu. Cred ca descrierea ta e o intruchipare a ceea ce ai vazut atunci, numai ca stii tu, nu ne mai amintim lucrurile pe care le vedem cand suntem atat de mici. Extraterestrii venisera sa te vada, cred ca stiau ca in viitor o sa fii interesata de ei si au venit sa te vada, curiosi sa stie cine o sa ii descrie pentru prima data omenirii. Mie mi-au placut cum aratau, ciudati cei drept, pentru noi, pamantenii, dar mi-au placut asa cum erau foarte colorati. Si cine suntem noi sa ii judecam cum arata. Pentru ei e ceva normal sa arate asa. Si noi aratam ciudat pentru ei dar i-ai auzit sa comenteze? Nu, pentru ca si ei au inteles ca infatisarea nu e importanta. Erau foarte veseli sa te vada, zambeau mereu si intr-adevar, fetele aveau niste dinti superbi. Aveau si cativa copilasi cu ei. Stii, poate ca n-ai vazut inca niciunul, dar copilasii au pielea galbena si picioare verzi, maini albastre si par incolor. Ochii sunt de diferite culori, adica un ochi albastru si unul rosu sau diverse alte combinatii. Si toti miros ca bananele. Gura e oblica si au sase ochi: 2 normali, unul pe nas, unul pe un dinte si dou la spate. Pe masura ce cresc, culoarea li se schimba si cativa dintre ochi se estompeaza pana ajung ca in descrierea ta cand sunt mari.

    Desi sunt foarte avansati, se tot chinuie sa inventeze o pasta de dinti care sa nu usture cand se spala pe dinti. Poate cand o sa incepi sa inveti chimie o sa ii ajuti si tu si poate impreuna o sa gasiti formula magica. iti dai seama? Ai ajunge faimoasa in lumea lor pentru asa descoperire.

    Atat pentru moment, mai astep postari si de la tine si de la "extraterestul" prietenos care te-a contactat deja. By the way, ai idee cand mai vin pe pamant? Eu cred ca vin destul de des dar nu apuca sa intre in contact cu toti prietenii.

    Bafta pe mai departe cu blog-ul!
    D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru caldurosul comentariu! M-ai vazut si tu cand m-am nascut? Pentru ca am o senzatie ca te cunosc eu...Cumva...Oricum, sunt sigura ca tu si cu celalalt "extraterestru" sunteti buni prieteni! Sau e doar o asemanare minora...Nu stiu! Oricum, mai astept comentarii si promit ca o sa mai scriu multe postari haioase!:-)

      Iar acum, tu m-ai intrebat daca am idee cand mai vin extraterestrii pe pamant.
      Pai, cine stie? Pot veni si maine, si intr-o ora, si intr-un an! Dar, sincer, daca m-ai intrebat, eu cred ca vor veni intr-un miliard de ani! De ce cred asta? M-am gandit ca o sa vina deabia atunci ca sa controleze ei planeta noastra, PLUS planeta lor! Smecheri, nu?:)
      O, da! Si daca as gasi o formula de pasta de dinti pentru ei, AR FI BESTIAL! Deja ma gandesc ce s-ar intampla: imi vor face o statuie uriasa si o vor pune chiar in centrul capitalei(daca au si ei asa ceva)! Si, poate, cine stie...imi vor face si un cantec si o pezie, un roman despre viata mea, jucarii cu fata si corpul meu si multe altele!

      Mi-a facut placere sa iti raspund la intrebari! Cu drag, Maya

      Ștergere
  4. Bravoooo


    Chiar mi-a placut istorioara ta. Ce mai urmeaza ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai, daca intr-adevar te intrebi ce urmeaza, o sa va scriu un text compus de mine! Dupa mine este foarte frumos si te face sa te gandesti la anii trecuti...Dar e secret ce ti-am zis! ;-)

    RăspundețiȘtergere

Casuta pentru gandurile voastre